Nume utilizator:
Parola:
Imbracaminte Bocanci Genti si Rucsacuri Camping si Supravietuire Cutite Accesorii Tactice Surplus Militar
Politica returnare

Pentru produsele achizitionate on-line, telefonic sau ridicate din magazin:


Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care cumparatorul este nemultumit de performantele sau calitatea produsului, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale. Produsele se pot returna, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produselor comandate se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre consumator.

Pentru produsele achizitionate direct din magazin, termenul de returnare este de
2 zile lucratoare, in aceleasi conditii prezentate mai sus.

Conditii generale de returnare:


Produsele care nu sunt conforme cu comanda sau cu specificatiile de pe site, din momentul trimiterii comenzii, se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului (suma inapoiata include cheltuielile de transport), in urma unei notificari scrise ( e-mail ) in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura.

In cazul in care produsele se returneaza fara invocarea unui motiv, costul transportului produselor revine in responsabilitatea clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.


Produsele, nu se pot returna decat in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie, factura sau copie). Distrugerea sau ruperea ambalajelor originale sau a accesoriilor produsului atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar Army-Shop nu poate fi facuta raspunzatoare.

Produsele se vor returna prin curier la adresa: Str. Iacob Negruzzi, nr. 46, Sector 1, Bucuresti

Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.

Pentru informatii suplimentare privind returnarea produselor ne puteti contacta la telefon 021.222.33.17 in timpul orelor de program sau ne puteti scrie la adresa comenzi@kaki.ro. Eventualele reclamatii le puteti face la radu@kaki.ro

Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare:Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.istoric cautari cele mai frecvente

Ce credeti despre virus si boala COVID-19?

Magazin Piata Unirii


Str. Halelor nr.17
ETAJUL 1
Bucuresti
Tel. 021.310.42.44.
Mobil: 0722.542.410

ORAR:
Luni - Vineri: 11:00 - 19:30
Sambata: 11:00 - 17:00
Duminica: Inchis

Magazin Piata Unirii
Magazin Gara de Nord


Str. Iacob Negruzzi nr. 46
Bucuresti
Tel: 021.222.33.17
Mobil: 0724.297.842

ORAR:
Luni - Vineri: 9:00 - 17:30
Sambata: inchis
Duminica: inchis


Magazin Gara de Nord
Magazinul de Tricourimagazinuldetricouri.ro
Cazare la 2 Mai


La 2 Mai, 250 m de plaja
tel. 0733.101.100.

ORAR:
nonstop din Mai pana in Octombrie :)

Va asteptam !